Lakše kupuj sa Pijace na klik: preuzmi aplikaciju

Proizvođači

Gazdinstvo Marinkov

Porodično gazdinstvo Marinkov proizvodi povrće i voće već pet generacija. Dugogodišnje iskustvo kombinujemo sa načelima moderne poljoprivredne prakse i novim tehnologijama. Proizvodnju organizujemo u Kovilju, na otvorenom polju i u plastenicima. Postavljamo visoke ciljeve, ne zaboravljajući tradiciju. Zato proizvodi sa ovog gazdinstva čuvaju one nekadašnje, poznate ukuse i mirise.

Sveže povrće Vozar

Porodica Vozar je priču o proizvodnji povrća započela 1987. godine. Prve korake u organskoj proizvodnji prave 1990. godine, da bi 2005. godine organsku proizvodnju i sertifikovali. Danas na naše trpeze donose više od 60 vrsta povrtarskih kultura, a intenzivno sarađujući sa naučnim ustanovama lako prihvataju nove trendove kako u proizvodnji tako i u asortimanu proizvoda. Danas proizvodnju realizuju na 15 ha, od čega je proizvodnja na 12,5 ha sertifikovana, a na 2,5 ha je u prelaznoj fazi sertifikacije.

Sertifikat:

Sveže povrće Vozar

PG Mijatov

Kada kažemo gazdinstvo Mijatov, mislimo na ukusno povrće! Vođeni dugogodišnjim iskustvom i znanjem proizvodnju povrća organizuju na parcelama u Pivnicama. Za sebe vole da kažu da konstantnim ulaganjem, trudom i radom prate trendove u proizvodnji, dok o tome definitivno svedoče ukusni zalogaji koji na naše tanjire stižu iz njihove „bašte“.

OZZ Agronom Despotovo - Pivnice

Opšta zemljoradnička zadruga „Agronom Despotovo-Pivnice“ postoji od 2001. godine. Proizvodnju ratarskih i povrtarskih proizvoda organizuju na 5300 ha plodnih vojvođanskih oranica, tako da je ovo ujedno i osnovna delatnost zadruge. Dugogodišnje iskustvo i kontinuirano ulaganje u razvoj uz nova saznanja i tehnologije recept su za njihov uspeh.

Mlekara Carpe Diem

Mlekara Carpe Diem razvila se u formi porodicnog poljoprivrednog gazdinstva u Srbobranu. Farma koza koju poseduje broji 250 grla alpina koza. Dnevno se u mlekari preradi 1000 lit kozjeg i 1000 lit kravljeg mleka. Sa puno ljubavi i posvecenosti vodimo racuna o nasim kozicama, nasim kolegama i nasim kupcima.

PG Petrović

Gazdinstvo porodice Petrović je mlado gazdinstvo iz Titela koje proizvodnju bazira na uzgoju voća brižljivo biranih sorti koje sazrevaju u različito vreme tokom sezone. Petrovići gaje različite sorte jabuka, šljiva, kruške, breskve, nektarine, kajsije, trešnje, višnje, dunje, a planiraju da pokrenu i proizvodnju domaćih prerađevina od voća (sokovi, pekmezi, rakija) po recepturi naših baka i deka. Posetite ovo gazdinstvo i u njihovu dobru priču se uverite na licu mesta!

Šajka Titel - Udruženje vinogradara i voćara

Uspešni proizvođači voća i vinogradari iz Titela 2013. godine osnovali su Udruženje Šajka kako bi udruženim snagama promovisali razvoj voćarstva, vinogradarstva i vinarstva u opštini Titel. Članovi su prvenstveno dobri domaćini, koji drže do kvaliteta i tradicije, zato ni ne čudi da za njihove proizvode konstantno „ubiru“ najiskrenije komplimente.

PG Sovilj

Članovi poljoprivrednog gazdinstva Sovilj bave se proizvodnjom voća, povrća i rakije. Da se vratimo onim ukusima detinjstva kojih se rado sećamo, dovoljno je da probamo plodove koji krase njihove bašte, njive i voćnjake.

Organski i domaci proizvodi iz Pivnica

Raj za ljubitelje zdravog načina života – lepeza kvalitetnih organskih namirnica koje stižu sa plodne vojvođanske zemlje od udruženih proizvođača iz Pivnica. Ovi proizvođači raznovrsno voće i povrće gaje u prirodnom ambijentu, pod strogo kontrolisanim uslovima, garantujući bezbednost i kvalitet namirnica. Njihova poruka vama je: „Sarađujmo i uživajmo u zdravim plodovima koji su sada dostupni svakome iz čistih ruku Prirode!“

Sertifikat:

Organski i domaci proizvodi iz Pivnica

PG Letić

Još od 1991. godine porodica Letić posvećena je povrću. Gaje ga na njivi i u plastenicima, tako da se tokom cele godine bave povrćem: zimi je to spanać, a ostala godišnja doba na imanje Letića donose rotkvice, krastavac, grašak, papriku, salatu, paradajz, plavi patlidžan, kukuruz šećerac... Dodatno, vreme i pažnju posvećuju i proizvodnji aromatičnog lekovitog bilja... A kada jesen stigne na čenejske atare, tada Letić Nada priprema i sok od paradajza, razne kompote i fine pekmeze. Organskom proizvodnjom porodica Letić bavi se od 2011. godine.

Sertifikat:

PG Letić

Biofarma Mamužić

Biofarma Mamužić bavi se organskom proizvodnjom od 2003. godine. Prvi sertifikat dobija 2006. godine. Na Pijaci na klik prepoznaćete njihova brašna (pšenično belo i integralno, raženo), pahuljice, ječam, mekinje, suncokret... Na farmi Mamužića proizvodi se i voće i povrće, a posebno je zanimljiva činjenica da se na ovoj farmi žitarice prerađuju u integralna brašna, a sva proizvodnja i prerada odvija se u skladu sa Zakonom i propisima o Organskoj proizvodnji.

Sertifikat:

Biofarma Mamužić

PG Miodrag Kojić

Poštovanje prirode njihov je imperativ. Kao i ekološki pristup životu – ogleda se u materijalima kojim su izgradili njihov dom, do hrane koju proizvode i konzumiraju. Zato je med porodice Kojić nešto najslađe što nam Fruška gora daje: slatka inspiracija iz netaknute prirode. Košnice su postavljene na 330m nadmorske visine, na obronke Fruške gore.

BIO Salaš Idei

Iz bio-bašte salaša Idei iz Temerina dolazi netretirana hrana, zdravstveno bezbedno voće i povrće, jer se primenom bioloških, organskih mera i metoda postepeno uspostavlja prirodna ravnoteža i usklađuje rast i razvoj odabranih vrsta i sorti povrća. Kako kažu: cilj im je zelena bašta tokom cele godine „u kojoj se poštuju proizvodni sklad, plodored i združeni usevi kao i međusobna veza biljaka, životinja i čoveka koji u baštu unose svoje znanje, ljubav i pažnju.“ Njihova je težnja da sve rade ručno (sejanje, okopavanje, berba...) da bi proizvodi bili što prirodniji i da bi sačuvali prirodu. Celokupna proizvodnja odvija se na otvorenom polju, a rezultat je: pravi ukus prirode u tanjiru.

Sertifikat:

BIO Salaš Idei

PG KRNAČ IVAN

Već 10 godina porodica Krnač proizvodi povrće. U sklopu gazdinstva gaje: pasulj, luk, krompir, kupus, ali i slatke lubenice i mnogo toga ukusnog i zanimljivog... Iz godine u godinu raste površina na kojoj rađa povrće... I dok prate savremene tehnike i tehnologije, članovi PG Krnač sve više nas „kupuju“ pravim domaćim ukusima i povrćem koje je san svakog jela.

PG Natasa Sabo

Porodica Sabo bavi se povrtarstvom i ratarstvom celu jednu deceniju. Od prvog dana, pa do danas, pridržavaju se organskih principa. U proces sertifikacije ušli su 2013. godine, da bi danas njihovi jedri organski proizvodi bili poznati širom Vojvodine. Na prostoru od 56 ari nalazi se uglavnom voće (maline, jagode, šljive, kruške, grožđe, dunje, jabuke), a pored voćnih zanimacija tu su i šafran, crni i beli luk, grašak... Vodeći se idejom da treba raditi zajedno sa prirodom, Nataša Sabo sa porodicom ispunjava gladne stomake zdravim, ukusnim, domaćim zalogajima.

Sertifikat:

PG Natasa Sabo

EKOADUT

Oni proizvode, plasiraju, pakuju i čuvaju povrće vrhunskog kvaliteta. I sve to rade uz osmeh. Veliku pažnju posvećuju prirodi i njenom očuvanju: povrće gaje na tradicionalan način, da bi na kraju doneli osmehe zadovoljstva na lica ljubitelja istinski zdrave hrane.

Pčelinjak Vorgić

Vorgići su poznati po trideset godina dugoj tradiciji bavljenja pčelarstvom, proizvodnji meda i drugih pčelinjih proizvoda kao i api fito preparata. Medeni ukusi i proizvodi od meda nastaju na pokretnom pčelinjaku Vorgića. Garant kvaliteta njihovih proizvoda je i tradicionalna receptura kao osnova zdrave, kvalitetne i iskrene medene priče.

PG Aćimović

Uz sertifikat za organsku proizvodnju, veliko iskustvo i najukusniji organski futoški kupus, porodica Aćimović naš je partner od poverenja. Pored kupusa gaje i krompir, šargarepu, luk, spanać, dok od voća Aćimovići mogu da ponude maline, jabuke, jagode, kupine, višnje. Raznovrsno i ukusno!

Sertifikat:

PG Aćimović

PG Vujaković

Sa gazdinstva porodice Vujaković na našu Pijacu stigla su zanimljiva ulja: hladno ceđeno suncokretovo, laneno, bundevino i ulje od kukuruznih klica kao i savršeno zdrav bundevin puter. Vujakovići se bave ratarstvom duži niz godina, a od 2015. počinju da prave ulja za koja imamo samo reči hvale.

Bio farma Šokšić

Gazdinstvo i biofarma Šokšića smešteni su u selu Taraš, pored Tise. Od 2006. godine bave se organskom poljoprivredom i na 9 ha plodne zemlje gaje povrće: šargarepu, paradajz, crni i beli luk, tikvice, cveklu, blitvu, pasulj, bundevu, papriku, krompir i šljive, a na tradicionalni način proizvode i kiseli kupus, prave pekmez od šljiva i sok od paradajza. Zaštitni znak Šokšića su krompir i kiseli kupus. Iz ljubavi prema prirodi bave se organskom proizvodnjom ukazujući na potrebu da svi povedemo računa o planeti.

Sertifikat:

Bio farma Šokšić

PG Balanyi

Članovi poljoprivrednog gazdinstva Balanyi organskom proizvodnjom bave se od 2007. godine. Uglavnom proizvode povrće, u portfoliju organskih povrtnih kultura gaje ih oko 20 u zaštićenom prostoru (2000 m²) i na otvorenom prostoru od oko 2 hektara.

Sertifikat:

PG Balanyi

Dobri Pastir

Vojvođanska opština Žabalj poklonila nam je sjajne partnere. Sa farme „Dobri Pastir“ na onlajn tezge naše pijace stižu domaći kozji sir trapist, mladi sir, mleko i surutka. Na ovoj „dobroj farmi“ svaki dan nastaju sveži mlečni proizvodi koje ćete obožavati. „Dobri Pastir“ proizvodi uvek su raspoloženi za dobar obrok.

PG Stojanović

Mesne delikatese, voće i povrće, pa i ulje na Pijacu na klik doprema gazdinstvo Stojanović. Od tovnih pilića, junećeg i svinjskog svežeg mesa, sve do malina, pasulja, sojine i suncokretove pogače, hladno ceđenog sojinog i suncokretovog ulja. Široka lepeza artikala i kvalitet bez premca glavni su atributi Stojanovića.

Eko Tov Balaban doo

Mesto Kraljevci kod Rume iznedrili su pravu ekološku farmu životinja, prevashodno svinja. Kod njih se svinje hrane u posebnom režimu ishrane, u kontrolisanim uslovima. Eko Tov Balaban sinonim je za: „Domaće-Prirodno-Zdravo“.

PG Kuzmanović

Na salašu u Čeneju porodica Kuzmanović uzgaja 28 vrsta povrća: rotkvice, cveklu, šargarepu, kupus, krastavac, blitvu, tikvice, krompir, pasulj, boraniju i mnoge druge ukuse prirode. Bave se organskom proizvodnjom (druga godina konverzije) i na trpeze naših kupaca donose zdravo i povrće pravo.

Dolovac Organic

Sjajni Dolovac Organic od 2013. godine ima sklopljen ugovor sa sa sertifikacionom kućom koja radi na sertifikaciji i kontroli njihovih proizvoda. Zato provereno znamo da je voće i povrće koje nosi Dolovac etiketu pažljivo gajeno i u kontrolisanim uslovima dobijeno. Iz futoškog atara, sa imanja porodice Dolovac volimo kada nam stignu kruške, aronija, maline, a iz njihove bio-bašte obožavamo pasulj, bob, šargarepu, krompir i luk.

Sertifikat:

Dolovac Organic

Gazdinstvo Adamov

Sa imanja Adamovih naše tezge ispunili su lokalni ukusi kvalitetnog povrća i začina. Za sebe kažu da na prvo mesto stavljaju ukus i kvalitet, ne vode se težnjom o kvantitetu i teže što zdravijoj proizvodnji. Na našoj pijaci možete naći paradajz, papriku, spanać, zelenu salatu, začinsku papriku sa potpisom Adamov.

PG Stojicevic

Članovi ovog poljoprivrednog gazdinstva posvetili su se uzgoju koza, svinja, tovnih pilića, a zatim i preradi mesa i kozijeg mleka na starinski, tradicionalan način. Hranu za životinje obezbeđuju iz sopstvene ratarske proizvodnje. Osim toga, na gazdinstvu gaje i zdravo povrće bez upotrebe hemijskih i veštačkih đubriva.

PG Lončar Bač

Poljoprivredno gazdinstvo "Lončar" iz Bača nadaleko je poznato po finim, slatkim malinama. Sorta kojoj oni daju pravo prvenstva je Polana, malina izuzetnog kvaliteta. Kako kažu, cilj im nije široka mreža potrošača, već „široka mreža zadovoljnih ljubitelja malina“. Za kvalitet malina iz Bača zaslužni su isključivo organski preparati, tako da se plodovi ne moraju prati pre jela.

Aleksandar Kutlešić P. G.

Gazdinstvo Kutlešić poznato je po vrhunskom i kvalitetnom svinjskom mesu, svežem ili pečenom. Prateći nove tehnologije i tradicionalne principe, na trpeze donose proverene ukuse.

Gazdinstvo Sedlar

Da je izuzetno lekovita i potrebna u ishrani to svi već znamo. Ali ukoliko ovo ne znate: na imanju porodice Sedlar raste aronija, na nezagađanoj zemlji, okružena prirodom... A ovu aroniju uzgajanu na Fruškoj gori, po eko i organskim principima sada možete pronaći na našoj Pijaci.

Laloški doo. Novi Sad

Laloški prirodni sokovi najbolje su što priroda daje. Dobijaju se ceđenjem jabuke, višnje i jagode, ne sadrže vodu, šećer niti konzervans. Ovi zdravi napici idealni su za osveženje i okrepljenje organizma, a deca ih naprosto obožavajiu. Kvalitet kontroliše FINS - Institut za prehrambene tehnologije u Novom Sadu.

PG Mirilov

Od njive do trpeze, u ovom slučaju, put je kratak: sa gazdinstva Mirilov iz Bačkog Gradišta dobijamo leblebije nastale na prirodan, tradicionalan način, takođe BRAŠNO od leblebije BEZGLUTENSKO visoko PROTEINSKO brašno, Prozvedeno na prirodan i tradicionalan način od leblebije sa njiva Srbija/Vojvodine/Bačke/Južnobački okrug/Novi sad/Bečej/Bačko Gradište. Brašno je proizvedeno hladnom/SPOROM/ meljavom na kamenu, dok je LEBLEBIJA NAUT na njivama gajena isključivo prirodnim principima uz korišćenje prirodnih preparata na bazi KOPRIVE, bez korišćenja hemijskih sredstava. Mlin od KAMENA se koristi isključivo za meljavu nauta leblebije. PG MIRILOV/Bačko Gradište. Od njive do trpeze. NON GLUTEN NON GMO. . Zato je naša srdačna preporuka da za naredni obrok pomislite upravo na leblebije sa imanja Mirilov.

Tradicionalni Sjenički proizvodi

Na našu Pijacu stigli su i tradicionalno dobri proizvodi iz sjeničkog kraja, tačnije iz sela Višnjeva udaljenom 13km od Sjenice. Zlatiborski okrug, blizina Crne Gore, reljef i klima Zapadne Srbije – ovo su osnovni činioci sjajnog ukusa mlečnih proizvoda koji nastaju na 1300 metara nadmorske visine, a daju ih kravice koje slobodno pasu (bez dohrane) na obroncima i livadama ovog dela naše zemlje. Ponosni smo jer na našoj vojvođanskoj pijaci možemo da ponudimo i parče nekih malo drugačijih, zdravih ukusa Srbije.

Gazdinstvo Lajko

Članovi gazdinstva Lajko bave se povrtartstvom od ’60-tih godina u vojvođanskom mestu Mol. Aktuelni nosilac gazdinstva Zoltan Lajko već je treća generacija ove porodice koja je za zanat izabrala povrtarstvo. Osim na našoj onlajn pijaci proizvode sa njihovog gazdinstva možete pronaći i na novosadskih pijacama.

RPG Euđenija Babić

Domaće, a egzotično – RPG Euđenija Babić proizvodi fizalis (Peruanska jagoda), egzotično voće koje je preklom iz Južne Amerike. Ovo voće bogato je velikim brojem korisnih i lekovitih materija (beta karotenom, vitaminom C, mineralima (fosforom i kalijumom), biljnim steroidima, itd). Korisno je ljudskom organizmu jer značajno poboljšava imunitet, efikasno deluje protiv ćelija kancera i leukemije, virusa, protiv kamena u bubregu, povoljno deluje na povišen krvni pritisak i dobar je čistač mokraćnih kanala. Fizalis se jede sirov, samostalno ili u raznim salatama (tada je najkorisniji organizmu), a vole ga i džemovi, slatka i kompoti.

Uzgoj pečuraka Gavrilović

Porodica Gavrilović proizvodi i prodaje sveže, upakovane, suve i marinirane bukovače. Bave se ovim poslom već tri generacije i razvili su i usavršili tehnologiju kako proizvodnje, tako i prerade ove plemenite pečurke. Bukovača je ukusna, jestiva gljiva i odlično pomoćno lekovito sredstvo. Kao gljivu koja jača imunitet vekovima su je koristili Kinezi, a krajem prošlog veka počeli su da je koriste i u Evropi. U prirodi bukovača raste u buketima ili grupama, po hladnom vremenu, na mrtvom drvetu, najčešće listopadnih vrsta. Radi se o gljivi asimetričnog oblika, glatkog šešira sa ekscentrično ili lateralno postavljeno drškom, koja ima svoje obožavaoce spremne da savladaju razne prepreke kako bi došli do ukusnog zalogaja. Gajene vrste su svakako najpopularnije i po zastupljenosti na tržištu su odmah iza šampinjona.

PG Jovanic

Poljoprivredno gazdinstvo čije ćete žitarice i ostale poljoprivredne proizvode naprosto obožavati, jer su pravi predstavnici bogatstva ukusa i tradicije kikindskog kraja.

Gazdinstvo Bogdanov

Gazdinstvo Bogdanov tradiciju biljne i životinjske proizvodnje „drži u malom prstu“. Bogatom iskustvu bavljenja tradicionalnom proizvodnjom dodaju i organsku proizvodnju, pa tako deo parcela sertifikuju u saradnji sa sertifikacionon kućom OCS iz Subotice. U prvoj godini konverzije mogu da se pohvale zasadom od 1 ha lešnika i nepunim hektarom pod raznim povrćem (pasulj, cvekla, paradajz, bamija).

Gazdinstvo Trivunović

Porodica Trivunović iz Šajkaša već 12 godina mleko, koje dobije ne predaje mlekarama već od njega prave sir. Ovo gazdinstvo ‚odličan je primer porodične sloge i podele rada. Svi su uključeni u posao. Braća Jovo i Slobodan rade na farmi, njihove supruge Marija i Milosinka, pored rada na farmi, pomažu svekrvi Joki oko pravljenja sira. Posla ima i za najmlađe članove domaćinstva. Trivunovići su počeli da se bave stočarstvom sasvim skromno sa samo 5 krava, a danas imaju preko 100 grla. Proizvode beli sir, sitni sir, lisnati sir, kačkavalj, mileram.

ECO LAND KOPAONIK

Matični sokovi od 100% cedjenog divljeg voća sa Kopaonika i Stare planine

Duško Jevtić P.G.

Malo poljoprivredno gazdinstvo Duška Jevtića iz Bačkog Gradišta posvetilo je svu svoju pažnju proizvodnji i preradi žitarica, u prvom redu spelti. Ono što ih motiviše je želja da ovu žitaricu ponude „prirodno i tradicionalno“ uzgajanu kako bi krajnji rezultat bio kvalitetan proizvod. U asortimanu Jevtića, pa tako i na našoj Pijaci, nalaze se brašno od spelte (od celog zrna i meko), griz, pahuljice, speltine mekinje, kao i različite vrste testenine čiji je tajni sastojak upravo spelta.

PG Jurišić

Članovi poljoprivrednog gazdinstva Jurišić vrlo uspešno bave se gajenjem i prodajom maline i proizvoda od maline. Ponosno kažu da je svaki njihov proizvod domaće izrade i bez konzervansa.

PG Dragoljević

PG Dragoljević bavi se, pre svega, plasteničkom proizvodnjom i to tokom čitave godine. Akcenat stavljaju na paradajz i papriku, odnosno zelenu salatu, u zavisnosti od sezone (letnja ili zimska). Osim povrću, posvetili su svoje vreme i pažnju i uzgoju malina sorte Polana. Nije im teško ni da se malinama bave i da iz čistog zadovoljstva spravljaju različite proizvode upravo od ovog voća.

Tasty corner d.o.o.

Pekmezi i sok iz Marinog špajza -tradicionalni domaći proizvodi od aronije Aronija je bogat izvor vitamina; C,A,E,B, minerala; Zn,Fe,K,Ca,J...Njena antioksidativna dejstva poticu od tanina i flavonoida (antocijanin). Aronija sprečava bolesti srca,reguliše krvni pritisak, štiti zdravlje urinarnog sistema,ima antiupalna svojstva,poboljšava pamćenje i koncentraciju,reguliše nivo šećera u krvi,jača imunitet, štiti od virusa i bakterija... Pekmeze i sok pravimo na tradicionalan način, bez aditiva, konzervansa i veštačkih boja. Pekmez je proizvod koji se dobija ukuvavanjem tehnološki zrelog voća sa šećerom i ne sadrži želatin. Po tome se razlikuje od džema i marmelade. Pekmezi se dugo kuvaju na umerenoj vatri i bitno je da se šećeri iz voća i dodati šećer karamelišu. Tada dobijate taj savršeni ukus domaćeg pekmeza idealnog za vaše palačinke, krofnice, kiflice... Stvaramo zdrave i ukusne proizvode: -pekmez od aronije i maline 360g -pekmez od aronije i višnje 360g -pekmez od aronije i jagode 360g -pekmez od aronije i kruške 360g -voćni namaz od aronije i maline 360g- sa fruktozom -sok od aronije 700ml Zdrava hrana , zdrav život. Vaša Mara Tasty corner d.o.o. Maršala Tita 87, Ruski Krstur, Srbija Email: marinspajz@gmail.com Telefon: +381 (64) 22 67 624 Posetite našu web stranicu: http://www.marinspajz.rs/

VRTLARI DOO

Sa plantaže pravo na naše onlajn stalaže stigli su ukusi koji nose naziv Vrtlari. U pitanju je porodična firma iz Kucure koja se zalaže za visokokvalitetne proizvode koji "imaju dušu" i koji čuvaju sve boje, mirise i ukuse, vitamine i minerale vraćajući nas u detinjstvo. Sami uzgajaju i povrće i voće, te tako uz vrhunske sirovine, proširenu proizvodnju, savremene pogone i brigu o dizajnu i plasmanu, ne čude vrhunski rezultati koje beleže. Njihovi džemovi od maline i smokve, pekmez od šljiva, sok od paradajza u pet varijanti, premijum ajvar u blagoj i ljutoj varijanti oduševiće i one najzahtevnije ukuse. Imaju dobru saradnju sa stručnjacima Univerziteta u Novom Sadu (koji pomažu savetima ali i kontrolišu finalne proizvode). U planu je proširenje palete proizvoda, a uskoro će u ponudi Vrtlara biti i poklon pakovanja kao i mogućnost da kupac personalizuje proizvod i samostalno osmisli etiketu.

Medna Ravnica - Poljoprivredno gazdinstvo Srdjan Acimov

Medna Ravnica otvara nam vrata njihovog sveta od meda. Bave se pčelarstvom, proizvodnjom i pakovanjem meda i ostaih pčelinjih proizvoda. Njihova proizvodnja jeste velika, ali nije komercijalizovana već je i dalje u domenu manufakture, jer se sve radi ručno i to u krugu dve porodice. Prirodan, domaći med ispunjava sve potrebne uslove (registrovano gazdinstvo, sve analize meda, registrovanu punionicu meda i veterinarski broj na osnovu kojeg se proizvodi pakuju) da bi ovi pčelari za sebe mogli da kažu: „Najveca snaga nam je kvalitet!“

PG Boris Sakač

Porodica Sakač se već generacijama bavi poljoprivrednom proizvodnjom. Pre 5 godina, pored klasičnog ratarenja i baštovanstva, počeli su i sa plasteničkom baštenskom proizvodnjom. Na naše tezge donose spanać, zelenu salatu, paradajz, papriku, krastavac, čeri paradajz, slatki krompir - batat, domaća jaja, domaće rezance za supu, kao i razne proizvode od domaćih jaja i brašna iz Somborskog mlina.

SZTURK 2B

Povrće, voće, začini – raznovrsnost asortimana, kvalitet i uvek sveži proizvodi osnovna su odlika piljarnice 2B. Paleti proizvoda dodaju i jaja koja stižu sa Salaša 138. Za svakog po nešto i zdrava preporuka svima.

Vinarija Kurjak

Tradicija porodice Pavlović seže duboko u XIX vek. Kao i većina Karlovčana, tako su i Pavlovići svoju egzistenciju zasnivali na vinogradarstvu. Istorijat porodične proizvodnje može se pouzdano pratiti od 1850. godine. Vinogradi ove porodice nalaze se na tri različita poteza na obroncima prelepe Fruške Gore, na površini od 8 ha. Godišnje se u podrumu proizvede oko 30.000 litara i belih i crvenih vina. Od belih sorti rizling i neoplantu, a od crvenih: Kurjakovo crno (kupaža kaberne sovinjona, merloa i vranca) kao i te tri crvene sorte posebno. U ovoj vinskoj priči nikako se ne sme izostaviti bermet, pravi ponos Karlovaca i dika Vinarije Kurjak koja godišnje proizvede oko 1000 litara ovog aromatizovanog vina.

PG Milorad Bajac

Oni su gazdinstvo Bajac. Drugačiji su od drugih jer proizvode i prodaju mlečne proizvode vrhunskog kvaliteta bez aditiva i konzervansa već 40 godina. Dolaze nam iz Gospođinaca odakle na naše onlajn tezge donose sitan, punomasni švapski sir, mladi sir u kriškama (slani i neslani), domaću pavlaku, rolovani sir, stari sir i domaće mleko kreirajući pravu rapsodiju mlečnih ukusa.

GEA Muzej kuglofa

Autentični, karlovački. Ukusni, domaćinski. Na nepcima bude zadovoljstvo, a ovi slatki ukusi veoma lako postaju najlepše uspomene. Radionica i muzej kuglofa Gea zasladili su naše tezge baš onako kako se to u Sremu zna. S kuglofima su doneli magiju ovih nemačkih kolača na Pijacu na klik, a ponudu su upotpunili vojvođanskim štrudlama, keksima i tortama koje će sladokuscima izmamiti samo najslađe osmehe.

Staklenik Puškarević

Staklenik Puškarević definitivno je začinio ponudu naše onlajn Pijace donevši na naše tezge sveže začinsko, aromatično i lekovito bilje. Važno mesto u njihovoj ponudi bilja zauzima jedinstvena biljka Stevia - prirodni zaslađivač. Kada su počeli da se bave „pričom o začinima“ Puškarevići su imali na umu ovo: Ne zna se tačno kada se prvi put pominju začini i začinske biljke. Višestruka primenljivost začina razlog je za njihovu ranu pojavu u pisanim dokumentima. Začini su ranije imali ritualno i magijsko značenje, primenjivani su u lečenju i kozmetici i korišćeni su za popravljanje ukusa hrane, za šta se koriste i danas. Mnogo je lakše reći šta začini nisu nego šta oni jesu. Osobine začinskih biljaka ne mogu se lako odvojiti od njihovih lekovitih svojstava, čak se ne može utvrditi koja namena kojoj prethodi. Zato pod začinima podrazumevaju biljne i druge komponente koji ne predstavljaju hranu ali se dodaju hrani radi poboljšanja ukusa i mirisa. Kao začini, u promet se stavljaju aromatični delovi začinskih biljaka – koren, list, cvet, tučak, cvetni pupoljak, plod, seme ...

Poljoprivredno gazdinstvo Burger

Sa poljoprivrednog gazdinstva Burger na naše onlajn tezge stiže voće: jagode, trešnje, breskve, nektarine, kajsije, kruške, jabuke. Ovo voće prevashodno stiže iz voćnjaka koji zauzima površinu od 20 hektara, dok deo voćnih radosti gaje u plastenicima (jagode). Oprobajte voćne ukuse subotičkog kraja.

BOEM 2

Boemska potkovica, peglana kobasica. tradicionalni suhomesnati proizvod sušen na vazduhu bez dima.

Tri međe i oblak

Porodična vinarija.

Poljoprivredno gazdinstvo Vanja Drača

Poljoprivredno gazdinstvo Drača iz Begeča od 2009. godine uspešno gaji kruške, jabuke i kajsije. Od ovog slasnog voća prave matične sokove koje čine oceđeno voće, bez dodavanja vode, šećera, limunske kiseline, aditiva, konzervansa i veštačkih boja. Ove prave voćne delicije pakuju u „bag in box“ ambalaže od 3l i 5l. Sokovi su pasterizovani. Preporučljivi su za popravljanje krvne slike i podizanje imuniteta. Svakodnevni rad, ljubav prema prirodi i njenim plodovima doprineli su da ove prepoznatljive voćne sokove zavoli veliki broj ljubitelja zdravih napitaka čije poverenje stiču i pravdaju svih ovih godina. Kvalitet i iskrenost, ljubav i posvećenost spakovani su u svaku bocu ovih, 100% prirodnih napitaka.

Pastai

Pastai testenina spoj je najlepših sastojaka tradicionalnog i modernog pretočenih u više od 50 različitih ukusa i oblika. Spravljena prema posebnoj italijanskoj recepturi, ova pasta zagolicaće nepca i onih najzahtevnijih ljubitelja testenina. Zdrave i kvalitetne sirovine, kreativnost i inovativnost izdvajaju Pastai u moru ostalih, dok se posebno ističu kao zdrava alternativa- ne sadrže aditive ni učvršćivače, već prednost daju visokoj koncentraciji povrća i začina. Otuda prepoznatljiv ukus i slatko radovanje svakom novom susretu sa Pastai testeninom. Dodatna prednost: Pastai testenine brzo se kuvaju, svega 2-3 minuta, a preporučljive su svima, pogotovo osobama sa specifičnim režimom ishrane, sportistima i avanturistima željnih novih ukusa.

Polj. gazdinstvo Stančić

Mlado poljoproivredno gazdinstvo Stančić nalazi se u selu Tijanje (okolina Guče) . Gazdinstvo se bavi uzgojem malina u visokim tunelina. Gazdinstvo je opredeljeno ka uzgoju zdrave i ukusne maline bez korišćenja hemijskih preparata.

GENERALOVA RADNJA

Ekskluzivnio distributer proizvoda našeg poljoprivrednog Dobra Ecoagri Serbia, proizvođača, specijalizovanog za organski uzgoj žitarica i uljarica.

Sremski specijaliteti Janošević

„Sremski specijaliteti Janoševic" pažljivim odabirom sastojaka i receptura donose dašak vojvođanske tradicije na Pijacu na klik. Ova porodična firma proizvodi prepoznatljive suhomesnate sremske specijalitete vrhunskog kvaliteta, bez aditiva. Najkvalitetnije meso i začini sa područja Srema osnovni su sastojci svih domaćih delikatesa: od sremskog kulena, kobasice, domaće suve slanine, do suve pečenice... „Sremski specijaliteti Janošević“ proizvodnju organizuju prema najvišim svetskim standardima, a o ovome svedoče i neprevaziđeni ukusi kao svojevrsne razglednice iz Vojvodine.

Sapundzijska radnja za ručnu izradu sapuna "Zeljković"

Sapundžijska radnja Zeljković bavi proizvodnjom sapuna od kozjeg mleka od 2007.godine kao porodično preduzeće. Kao stari zanat sertifikovnan je od strane Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja. U ponudi imamo 8 vrsta sapuna od kozjeg mleka(obicni bez dodataka,sa dodatkom cveta nevena, meda, kukuruznog griza, lavande, kamilice, zeolita i majstorski,sa dodatkom kvarcnog peska, za jako zaprljane ruke :) Sapuni su namenjeni za kompletnu higijenu,za sve tipove kože , a posebno su se dobro pokazali kod osoba koje imaju koznih oboljenja poput ekcema, psorijaze, akni..

Sa salaša

Sa porodičnog salaša Đukanović sada je na klik dostupna najukusnija zimnica nastala po tradicionalnoj recepturi. Ljubav i iskustvo, znanje i umeće prenošeni su sa generacije na generaciju da bismo danas mogli da uživamo u savršenstvu ukusa. Svaki proizvod pravi se sa posebnom pažnjom i na potpuno prirodan način, bez veštačkih zaslađivača i industrijskih dodataka uz neizostavnu kontrolu kvaliteta voća i povrća. Zimnica „Sa salaša” – srdačna preporuka naša!

La Familia 18

La Familia je firma koja se bavi preradom paprike. Nalazimo se na jugu Srbije u Vladicinom Hanu. Svi nasi proizvodi su rucno pravljeni bez ikakvih masina po tradicionalnoj recepturi... KREIRAMO VREDNOST ZA POTROSACE JER ONI POSTAJU LOJALNI!

PG Snežana Šavija

Proizvodimo maline na površini 1 ha, u Rumenci. Tradicionalna proizvodnja vođena stručnim timom. Pravimo sokove, slatko i džem od naših malina.

PG Zdravković Slavoljub

Gazdinstvo u nasledstvu dede sa amanet da ostavim unucima. Pored osnovne proizvodnje jagodičastog voća i šljiva kao i povrća bavi se i proizvodnjom gotovih proizvoda od istih:džemova, slatka, sirupa ajvara salata i ostale zimnice. Takođe u svom programu ima i sakupljanje šumskih plodova i lekovitog bilj. Kada radovi u polu stanu onda je tu domaća radinost i ručno pleteni odevni predmeti od čarapa i popkica za decu do džempera i haljina. UŽIVAJTE U NAŠIM PROIZVODIMA I NOSITE SE ZDRAVO I U TRENDU.

Bio bašta Čikoš

Bio-bašta porodice Čikoš nalazi se u Totovom Selu u okolini Subotice i prostire se na 20 hektara zemlje od koje se na 4,3 hektara gaji raznoliko, sertifikovano organski proizvedeno povrće. Preko trideset vrsta povrća gaji se na plodnom černozemu poštujući sve ekološke principe i bioagrotehničke mere organske poljoprivrede. Arpad Čikoš je mlad poljoprivredni proizvođač, oženjen ( ima dva sina), koji je 2004. godine ušao u organsku proizvodnju povrća. Arpad Čikoš stalno usavršava svoje znanje za primarnu proizvodnju povrća i tradicionalnu proizvodnju sokova od cvekle, mrkve i kiselog kupusa. Njegova bio-bašta je u razvoju ali sa veoma dobrim marketinškim pristupom. „Bio-bašta Čikoš" odlikuje se kvalitetnom proizvodnjom mrkve, peršuna, krompira, crnog luka, cvekle, kukuruza šećerca, svih kupusnjača, boranije, graška, krastavca i različitih sorti paprike i paradajza. Takodje, uzgaja čičoku, specifičnu biljku, koja je kod nas malo rasprostranjena vrsta povrća a veoma je pogodna u ishrani dijabetičara. Širenje ove bio-bašte tako omogućuje i dalje širenje broja vrsti i varijeteta u organskoj proizvodnji povrća. Arpad Čokoš gaji odnos pun ljubavi i poštovanja prema poljoprivredi i životnoj sredini što je, inače, jedna od karakteristika za organske proizvođače.

Sertifikat:

Bio bašta Čikoš

Zdrava hrana

Opis

ZDRAVO PRODUKT DOO

Proizvodnja 100% ceđenih sokova od voća i povrća, bez dodatka šećera, vode i konzervansa, pakovanih u BAG IN BOX ambalažu

FRESHKA GORA

Prvo polje lavande su posadili 2008.godine na jednom fruškogorskom bregu i postali su gazdinstvo. Lavanda je osnova mnogih njihovih proizvoda. Tada male, jedva vidljive sadnice, danas su ogromni, mirišljavi žbunovi između kojih se jedva kreću u vreme berbe. Slušajući potrebe kupaca, a i svoje sopstvene, došle su ideje za čitav niz drugih proizvoda, a sve na biljnoj osnovi…

Happy Honey

Happy Honey je nastao sa ciljem da se ljubiteljima dobre hrane ponudi sirov med sa ukusima koji mu daju novu dimenziju. Nezagrevan, blago filtriran sirov med, hladno pomešan sa različitim 100% prirodnim ukusima, je proizvod napravljen za ceo svet, a dolazi iz srca Srbije, zemlje hrane i inovativnih ideja mladih ljudi.Šta je to što naš proizvod čini drugačijim od ostalih? Pre svega, nepromenjena tekstura pre i nakon proizvodnje. Sirov med se ne zagreva i tako zadržava sva svoja svojstva, a voće i kakao/đumbir daju prelepu boju i neobičan ukus.

Poljoprivredno Gazdinstvo ''MIŠIĆ''

Osnovni cilj našeg gazdinstva je proizvodnja zdrave i prirodne hrane za našu porodicu, i težnja ka nezavisnosti. Proizvodimo med i pčelinje proizvode, kozije mleko i sir, kokošija jaja, piliće i proizvode od svinjskog mesa, isključivo na prirodan način.

P.g.Stanojev

Porodicno gazdinstvo koje se bavi proizvodnjom mleka i mlecnih proizvoda vec 25 godina. Prisutni smo svakodnevno na limanskoj pijaci u Novom Sadu na tezgama 412 i 413 . U ponudi imamo sve vrste sireva

Bread house doo

Bread house je firma koja se dugi niz godina uspešno bavi proizvodnjom besvasnog hleba i posnih , vegetarijanskih sendviča . Ukoliko želite zdrav, a pritom i veoma ukusan hleb preporučujemo Vam da probate nešto iz našeg asortimana. Takodje , za doručak, užinu ili večeru toplo Vam preporučujemo naše ukusne sendviče koji već 18 godina uspešno nalaze put do svojih kupaca. Molimo Vas da svoju porudžbinu pošaljete do srede u 10h, kako bi Vam u petak bilo isporučeno na kućnu adresu. Minimalna količina porudžbine je 3 hleba ili 4 sendviča.

Poljoprivredno gazdinstvo Kovacevic

Mi se vec nekoliko godinà bavimo vocem od maja u ponudi prve nektarine,visnje,kajsije,sve sorte sljiva..grozdje ,marmelade,sokovi,suve sljive...badem,orah tu smo da vi prvo budete zadovoljni ...i da jedete kao i mi voce koje uzberemo i jedemo potpuno bezbedno i prve klase,za svakpg kupca uvek gratis poklon

Poljoprivredno gazdinstvo Jovišić

Poljoprivredno gazdinstvo Jovišić se bavi domaćom proizvodnjom kiselog kupusa i celokupne zimnice. Naše proizvode možete naći na: Limanskoj, Ribljoj, Futoskoj i Detelinarskoj pijaci.

Kolačići

Poslastice - posne i mrsne

SPD "Mala mlekara" Silbaš

Mala Mlekara Silbaš je osnovana 1992 godine vizijom osnivača da se spojem tradicije i savremene tehnologije postave temelji nove proizvodnje i krene napred u proizvodnji i preradi mleka. Više od četvrt veka glavna proizvodna orjentacija bila je proizvodnja kiselomlečnih proizvoda, prevashodno jogurta. Vrlo brzo je u potrošačkim centrima u svojoj okolini kvalitetom svojih proizvoda stekla dobar glas, što joj je omogućilo investiranje u nove tehnologije. Filozofija proizvodnje u Maloj mlekari zasniva se na naporima da sveže, kvalitetne proizvode bez upotrebe bilo kakvih aditiva ponudi krajnjem korisniku. Normalno je da se ispunjavaju norme koje nalažu ne samo naši zakoni već i europski standardi. Vlasnica Male mlekare se ne sakriva iza anonimnosti i sirove snage multinacionalnih kompanija. Za kvalitet proizvoda i poslovanja odgovara svojim imenom i prezimenom. U sadašnjsti se Mala mlekara, oslanjajući se na vlastito iskustvo i na tradiciju u svom okruženju, preorijentisala na proizvodnju trapista, polutvrdog punomasnog sira. Ovu vrstu sira proizvodi još od svog osnivanja i namera joj je da radi smanjenja troškova i povećanja konkurentnosti celokupne svoje kapacitete uposli proizvodnjom ovog sira, koji ima finu, gipku masu,nije rastresit i lako se seče, topi i ima blagu aromu. Proizvodi se u obliku kvadra težine oko 2,5 kg. Sadrži u sebi male, neravnomerno raspoređene rupice, svetlo žute je boje, i upakovan u termoskupljajuće vakum vrećice. Rok trajanja, posle višenedeljnog zrenja u kontrolisanim uslovima je 6 meseci. Kontakt podaci: Mala Mlekara , vlasnica Marija Žjak ul. Šturova 64, 21433 Silbaš Mob: 062 536 033 063 536 294 Tel.: +381 21 77 74 29 mail: mala.mlekara@gmail.com web: www.malamlekara.co.rs PIB 100754809 MB 50802710

Gazdinstvo Radukin KITNIKEZ

Gazdinstvo Radukin se bavi preradom voća i povrća... Najprepoznatljiviji smo po kitnikezu, pasterizovanoj zimnici, rakijama...

PG Stupar

Prodaja mleka i mlečnih proizvoda. Domaći proizvodi sa sopstvene farme u Žablju. Kontakt telefon: 0638409936

Zanatska radnja "Kod Dona"

Proizvodnja sitnog peciva,strudli i kolaca

PG Radić Šajkaš

Poljoprivredno gazdinstvo Radić iz Šajkaša bavi se uzgojem krava, proizvodnjom i prodajom mleka i mlečnih proizvoda. Vršimo besplatnu dostavu svojih proizvoda u Novom Sadu i okolini.

Vasic

U ponudi imamo razne orašaste plodove,razna semena ,suvo voce,razne sorte pasulja,kukuruz kokicar idr. Nase radno mesto je na Futoskoj pijaci u Novom Sadu,tezga broj 49.

Domaći mlečni proizvodi Zora

Domaći mlečni proizvodi, sa tradicijom 30 godina. Uvek svezi i dostupni. 0640770441 Zorica

Poljoprivredno gazdinstvo Andrejic

U ponudi imamo 3 vrste brasna: kukurzno belo kukuruzno zuto psenicno integralno Takodje imamo sirok spektar povrca kao sto su: krompir,spanac,grasak,sargarepa,persun,paskanat,bundeve,ren u korenu i ren u plastinim teglama. Na lageru cele godine imamo pasulj tetovac,gradistanac,tresnjevac,sumporas i zlatko kao i sve 3 vrste brasna,koren i tegle rena i bundeve. Licna proizvodnja iz Banata.

PG Tontić

PG Tontić postoji od 2003god. Proizvodi povrće i bavi se pčelarstvom 0658022270

PG Urošević

Uzgajanjem povrća se bavimo preko 45. godina. Uvek sveže povrće nadomak Beograda. Distribuciju poruđžbina višimo lično na teritoriji Beograda i Obrenovca, a u ostale gradove šaljemo brzim poštama o Vašem trošku. Minimalna poruđžbina za ličnu dostavu je 1500din. Kontakt telefon: 0642720067 Kontakt osoba: Željko

Mlečni proizvodi Vasić

Dragi kupci, Zbog novonastale situacije, vršimo BESPLATNU DOSTAVU mlečnih proizvoda na nivou celog grada. Za Novi Sad i okolna mesta (do 15km) isporuka utorak četvrtak petak subota Možete nas kontaktirati na 061/180-9138 ili 066/917-7474 Bosa Vasić - Šajkaš

PG "MINIĆ" Sekurič

Poljiprivredno gazdinstvo “Minić” nalazi se u podnožju Planine Juhor u selu Sekurič, jednom od najvećih i najstarijih sela Levačkog kraja. Ovo selo prvi put se pominje jos davne 1595 godine , a kroz njega nekada je prolazio i čuveni Carigradski put. Selo Sekurič , omeđeno Juhorom i Gledićkim planinama, pravi je raj na zemlji, koji karakteriše brežuljkasti teren i pitoma priroda, a u samom podnožju sela protiče reka Županjevka noseći čistu izvorsku vodu sa vrhova Gledićkih planina. Gazdinstvo “MINIĆ” može se pohvaliti svojim geografskim položajem, osunčanošću terena i prelepim pogledom na dolinu reke Županjevke i obradive površine . Od pamtiveka , osnovna privredna grana u Sekuriču je poljoprivreda, pa se tako na našem gardinstvu mogu pronaći gotovo svi poljoprivredni proizvodi organskog porekla. Ono čime se posebno moramo pohvaliti jesu kupinjaci sa tri različite sorte kupina od kojih pravimo izvanredno kupinovo vino specifične voćne arome , intenzivnog mirisa i ukusa i uravnotežene kombinacije šećera , kiselina, tamina i alkohola.

Gazdinstvo Marković

Prodaja domaćeg i uvoznog voća i povrća

Zacinske i lekovite biljke

Prodaja sadnica začinskih i lekovitih biljaka.

PG Đačanin

Prodajem džem od šipka i šljiva.Šipak je sa naše male plantaže ručno bran,rućno selektovan,kuvan po domaćoj recepturi,bez konzervansa.Džem od šljiva,šljiva brana u našem voćnjaku,džem pripreman u u kućnoj radinosti,kuvan po domaćoj recepturi,bez konzervansa.HAND MADE

PSFS DOO

Bavimo se očuvanjem kulturne baštine. Proizvodimo omote za Uskršnja jaja sa motivima iz srpskih srednjovekovnih manastira.

Pcelarstvo Mihajlovic

Porodicno se bavimo pcelarstvom vec tri generacije, garantujemo najvisi kvalitet pcelinjih proizvoda, koji do vas mogu stici svim vrstama brze poste ili licno dostavljamo na teritoriji Novog Sada, Irig, Ruma

Gazdinstvo Kovačev

plastenicka proizvodnja povrca.

PG Mijajlović

Gazdinstvo proizvodi batat, cveće kala i sadnice kala. Pored toga prodaje viškove organski proizvedenog povrca i zimnice (nemamo sertifikat :) samo reč)

Vestra Porcini

Sveži, zamrznuti sušeni i kuvani vrganj, sveža lisičara

Rasadnik cveća Lekić

Proizvodnja sezonskog saksijskog cveća. Bavimo se proizvodnjom muškatli (viseće, obične i kaliope, svih boja), begonije, lepog jove... Rasadnik se nalazi u Stublinama kod Obrenovca. Za više informacija pozvati 0641803779 Branka.

Rasadnik Savic

Preko 20 godina se bavimo proizvodnjom i prodajom najkvalitetnijeg i najlepseg cveca u nasim krajevima. Proizvodimo saksijsko i rezano cvece za sve prilike. Ukrasavamo vasa dvorista i terase najlepsim bojama cveca jednogodisnje i visegodinjeg. Dajemo savete o negovanju bilo da li ostaju u sakrijama ili se presadjuju u zemlju.

PG Boskovic

Poljoprivredno gazdinstvo Srdjan Boskovic se bavi proizvodnjom voca svih vrsta,takodje svoje voce koristimo i za pravljenje domacih sirupa koji se pripremaju na potpuno prirodan nacin... s postovanjem Pg Boskovic

Dolovac organic i tradicija

Dolovac organic i tradicija je nedavno osnovana firma proistekla iz porodičnog poljoprivrednog gazdinstva koje se od 2013. godine bavi organskom proizvodnjom voća. Prerada sirovina u organskoj proizvodnji je predstavljala neophodan korak u daljem razvoju i podizanju proizvodnje na viši stepen. Tako je osnovana preduzetnička firma čija je osnovna delatnost prerada organskog voća: proizvodnja matičnih sokova, sušenje voća, proizvodnja sušenih voćnih rolnica, proizvoda po tradicionalnim recepturama... Snage firme Dolovac organic i tradicija se sastoji u blizini sopstvenog organskog voćnjaka i proizvodnog prostora, u nezavisnosti od uslužnog preradjivača, u inovaciji proizvoda, u stručnoj osposobljenosti za obavljanje delatnosti, posedovanju organskog sertifikata, u dobrim promotivnim aktivnostima i dobroj reputaciji kod kupaca.

Mojsijeva Pekara

Mojsijeva pekara Priprema i prodaja zdrave posne hrane koja služi ugodno na zdravlje ljudi. Veganska hrana pripremljena na tradicionalan način po uzoru to kako su se hranili naši preci dok nije bilo negativne propagande i raznih štetnih aditiva. Porudžbine možete izvršiti na broj 064/567-76-69 (može i putem vibera), vršim besplatnu dostavu na teritoriji Novog Sada.

P.G. Nikolov šitake pečurke

Proizvodnjom šitake pečuraka se bavimo od 2006.godine. Naše dugogodišnje iskustvo dovelo je do toga da imamo kvalitetnu pečurku, kontinuitet u proizvodnji i zadovoljne kupce.

Željko Radosavljevic

Proizvodnja i prodaja ,povrća,svežih kokošijih konzumnih jaja

Tartufi SR

Mi smo porodična firma, koja se uspešno bavi sakupljanjem prodajom, izvozom tartufa i proizvodnjom proizvoda sa tartufima. ​ Posedujemo HACCP sertifikat čime dokazujemo da su proizvodi proizvedeni, pakovani po sistemu bezbednosti hrane, što garantuje potpunu zdrastvenu ispravnost proizvoda po standardima EU.

Poljoprivredno gazdinstvo Rakić

Plastenička proizvodnja jagoda na površini od 30ari, sorta Alba.

Farma tovnih pilića Sombor

Tovni pilići, zivi i ocisceni.

Poljoprivredno gazdinstvo Svetlana Romčev

Proizvodnja i prodaja ovaca i jaganjaca rase cigaja. Cena po dogovoru.

Sztkr NENA

Poludrago i drago kamenje, izrada nakita

Poljoprivredno gazdinstvo Vasic

Poljoprivredno gazdinstvo Vasić prodaje 100% prirodni bagremov, lipov i livadki med. Na prodaju je i propolis. Mogućnost isporuke brzom poštom a u Novom Sadu i okolini i dostavom na vašu adresu. Skrećemo Vam pažnju da prema zvaničnim podacima na našem tržištu nalazi se više od 2/3 falsikovanog meda. Kupovinom meda direktno od proizvođača obezbežujete sebi i svojim dragima ne samo izuzetno kvalitetnu hranu već i visoko vredan proizvod koji će vam pomoći da ostanete zdravi i kao lek kod mnogih tegoba i bolesti. U nastavku spisak nekih od blagotvornih dejstava meda i propolisa. BLAGOTVORNA DEJSTVA MEDA – Jača imunitet – Poboljšava cirkulaciju – Jača snagu srca i poboljšava srčani ritam – Poboljšava probavu i deluje protiv zatvora – Jača nervni sistem i deluje protiv stresa – Poboljšava obnavljanje tkiva – Pomaže kod oboljenja jetre i žučnih kanala – Potpomaže obnavljanje krvnih elemenata – Ima antibakterijsko dejstvo – Poboljšava otklanjanje toksičnih materija iz organizma – Najnovija saznanja govore da med može da se koristi za dijetu PROPOLIS KAPI Doprinose očuvanju prirodne otpornosti organizma i pomažu u ublažavanju tegoba kod upala usta i grla, prehlada i drugih bolesti gornjih disajnih puteva.

Doo Letro sušenje voća i povrća

Prodaja SOLARNO sušeno voće i povrće, bez aditiva, preporučuje se za decu i odrasle, po povoljnoj ceni,dostava po dogovoru.

Plodovi Srbije

Dragi naši, Mi smo mala porodična proizvodnja. Spojili smo med iz našeg pčelinjaka i selekciju 100% prirodnih sastojaka, od kojih neki imaju nadaleko poznata lekovita svojstva.

Vujackov Nina

Proizvođač povrća Vujackov Nina

Farma Lazarevic

Nasa Farma se bavi uzgojom ovaca a i proizvodnjom suhomesnatih proizvoda od ovcijeg i kozjeg mesa kao sto su peglana kobasica,dimljena kobasica,stelja...

VEK-PAK

VEK-PAK Osečina se bavi preradom suve šljive sa područja Zapadne Srbije. Suva šljiva sa područja Zapadne Srbije, proizvedena u porodičnoj zanatskoj radnji. Sorta stenlej sa sledećim karakteristikama: suva materija – 77,7 %, ukupna kiselina – 2,74%, ukupni šećer – 39,8%. Organoleptičke karakteristike: plodovi ujednačene mrko-crne boje, elastični mezokarp normalne boje, neoštećeni plodovi, čisti, bez tragova oštećenosti i iskristalisanog šećera na površini. Suva šljiva je značajan izvor energije i u suvom plodu ima tri i po puta povećanu kalorijsku vrednost u odnosu na svež plod. Suva sljiva je tehnološki obrađena i koristi se za direktnu upotrebu ili za kompot. Proizvod je ispitan u laboratoriji Zavoda za javno zdravlje Valjevo.

Demo2020

Ja sam demo, zato što sam najbolji